Lokal 389m2 me qira në lagjen e Muhaxherëve

2,600 € / Muaj Per Qira Prishtina-Lagjja e muhaxherëve-

Lokali gjendet në lagjen e Muhaxherëve, në objektin e ndërtuar nga kompania "R&Rukolli". Ai ofron një pozicion shumë të favorshëm me qasje të lehtë në rrugën e "Dubrovnikut" dhe rrugën "Kaçaniku", duke pasur qasje të lehtë për klientët. Lokali ka një sipërfaqe prej 389m2, duke e bërë të përshtatshëm për shumë lloje të biznesit. Ajo mund të përdoret si dyqan, gastronomi, zyre-administratë ose për qëllime të tjera të biznesit. Me hapësirën e gjerë dhe tërheqëse, ai ofron mundësi të mëdha për organizim të produkteve, inventarit ose hapësirës së punës. Përveç hapësirës së brendshme, ky lokal disponon edhe një terasë, e cila mund të shfrytëzohet për relaksim, zonë e jashtme për klientët ose aktivitete të tjera sipas nevojave dhe preferencave tuaja.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T2927

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
389 0 0 0

Vendodhja e prones