Shitet toka me sipërfaqe 3.09 hektar në Suhadoll

1,100,000 € Per Shitje Suhadoll--

Toka gjendet në Suhadoll – Komuna Graçanicë, afër qendrës QMI, rrugës për Lipjan, me largësi nga kyqja në autostradë prej rreth 2km, në një zone industrial ku shumica e bizneseve janë vendosur me depo, logjistikë show room etj. Toka ka sipërfaqe totale prej 3.09 hektarë, 1km larg nga rruga kryesore si dhe vlen të cekët që ka afërsi edhe me qendrën tregtare Prishtina Mall.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2654

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
309 0 0 0

Vendodhja e prones