Shitet toka 1 hektare e 40 ari në fshatin Babush – Ferizaj

695,000 € Per Shitje Babushë i Sërbëve--

Toka gjendet në Komunën e Ferizajit, zona kadastrale Babush i ri, me një largësi 150m larg magjistrales si dhe me rreth 500m larg kyqjes në autostradë. Toka ka dimenzione me gjerësi në rrugë 119m ndërsa gjatësi 115m si dhe rruga që lidhet nga magjistralja deri tek toka ka gjerësi 9m. Toka ka infrastrukturën e nevojshme si rrymë, kanalizim dhe qasje te lehtë nga magjistralja.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Commercial Land T2098

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
14059 --

Vendodhja e prones