Zyre me 6 dhoma pune me qira në Qendër

1,200 € E dhënë me qira Prishtina-Qendër-

Zyra gjendet në Qendër, afër Parkut të Qytetit, me një pozitë mjaftë të mirë duke pasur çasje të lehtë dhe të shpejtë në qendrën e qytetit. Secila dhomë është e ndarë në xhama vetëm njëra nga dhomat ka ndarje të veçantë. Zyra është e pajisur me kondicioner në çdo dhomë, ka parking privat për dy vetura, ka çasje nga 2 anët e objektit me 165m2 sipërfaqe totale dhe është në katin e I-rë. * Inventari që shihet në foto mbetet. Zyra ka këtë renditje: | 1 Dhomë pritje | 6 Dhoma pune | 1 Banjo

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Rented Office Used T1440

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
165 0 0 1

Vendodhja e prones