Shtëpi me 4 dhoma gjumi në shitje në Çagllavicë – Lagjja Qëndresa

- E Shitur Çagllavicë--

Shtëpia gjendet në lagjen Çagllavicë – Lagjja Qëndresa, mbrapa BAU Market, në një pozitë shumë të qetë dhe të përshtatshëm për banim, lokacion ky ku ka qetësi, ajër të pastër si dhe ndriqim të mjaftueshëm pasi që e gjithë lagjja është e urbanizuar dhe shtëpitë të gjitha janë 2 katëshe. Shtëpia ka qasje si nga Bau Market ashtu edhe nga rruga kryesore që lidh Veterrnikun me rrethin e Çagllavicës (te Spar Market dhe Sach Pizza) Shtëpia ka LEJE NDËRTIMI, ka gjithesej sipërfaqe banimi 200m2 si dhe 3 ari truall, është në ndërtim e sipër dhe dorëzohet me çelësa në dorë më së largu në Qershor 2021. Shtëpia ka këtë renditje: - Kati përdhesë: | 1 Dhomë ndenje | 1 Kuzhinë me tryezari | 1 Dhomë gjumi | 1 Banjo | Erëmrojtësi - Kati i I-rë: | 3 Dhoma gjumi (1 master bedroom) | 2 Banjo (njëra në dhomë gjumi) | 1 Ballkon

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Sold House New T1437

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
200 0 4 3

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Lindje

Vendodhja e prones