Shitet toka me sipërfaqe 1.43 hektar në Livagjë – Graçanicë

288,000 € Per Shitje Livagjë--

Toka gjendet në Livagjë – Graçanicë, shumë afër qendës sportive, ka sipërfaqe totale prej 14386m2 apo 1.43 hektarë, 160m larg nga rruga kryesore e asfalltuar, ka dimenzinoe prej rreth 306m si dhe gjerësi rreth 56m e cila lidhet me rrugën e parashikuar sipas planit urbanistik. Toka ka qasje nga Graçanica, nga qasja prej rrugës ku gjendet mobiljeria Bini, nga rruga e fushës së golfit dhe gjithashtu nga Lipjani si dhe të ka të shtruar asfallt nga të gjitha këto qasje. Toka ka potencial pasi që shpejt pritet që të hapet edhe rruga që lidh qendrën tregtare Prishtina Mall me rrugën ku gjendet edhe parcela.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Commercial Land T1233

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
14386 --

Vendodhja e prones