Shitet toka me sipërfaqe 1.65 hektar në Llapllasellë – Graçanicë

664,000 € Per Shitje Llapllasellë--

Toka gjendet në Llapllasellë – Graçanicë, shumë afër qendës sportive, me sipërfaqe ballore në rruge kryesore prej rreth 250m si dhe gjerësi rreth 80m me sipërfaqe totale prej 16595m2 apo 1.65 hektarë. Toka ka qasje nga Graçanica, nga qasja prej rrugës ku gjendet mobiljeria Bini, nga rruga e fushës së golfit dhe gjithashtu nga Lipjani si dhe të ka të shtruar asfallt nga të gjitha këto qasje. Toka ka potencial pasi që shpejt pritet që të hapet edhe rruga që lidh qendrën tregtare Prishtina Mall me rrugën ku gjendet edhe parcela.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Commercial Land T1231

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
16595 --

Vendodhja e prones