Hapësirë afariste për zyre 480m2 me qira në lagjen Pejton

4,500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Qendër-

Kjo hapësirë gjendet në lagjen Pejton, në rrugën kryesore “Kosta Novakovic” më saktësisht afër “Hotel Prishtina”, që ofron një ambient tërheqës për bizneset. Kompleksi është i pajisur me ambiente të reja dhe moderne që përshtaten me nevojat e një kompanie. Hapësira për zyrë ka një total prej 480m2 ku prej tyre 450m2 janë sipërfaqe e brendshme kurse 30m2 janë terasë, duke ofruar mjaft hapësirë për të punuar dhe zhvilluar aktivitetet biznesore. Për lëvizjen e lehtë dhe efikase, kompleksi disponon qasje në të dyja anët dhe poashtu posedon ashensorë të mirëmbajtur që sigurojnë qasje të shpejtë. Hapësira ka ngrohje qëndrore me termokos, që siguron ngrohjen në të gjitha hapësirat. *Tatimi dhe TVSH-ja, nuk janë përfshirë në çmim. Zyra ka këtë renditje: | 8 Dhoma pune | 1 Terasë (30m2) | 1 Kuzhinë | 2 Tualeta

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Office Used T4034

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
480 450 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Ashensor,Air condition
  • Orientimi: Lindje,Perëndim

Vendodhja e prones