Zyre 290m2 me qira në lagjen Lakrishtë – Kompleksi Ramiz Sadiku

3,770 € / Muaj Per Qira Prishtina-Pejton-

Zyra gjendet në kompleksin Ramiz Sadiku, në rrugën Ukshin Hoti në objektin ku gjenden edhe zyra qëndrore e NLB Bankës si dhe IS bank. Objekti ka gjithsej 4 kate ku llogaritet Përdhesa (hyrja) si dhe 3 kate tjera afarizëm. Objekti ofron mundsinë e hapsirave në bazë të kërkesave të klientit nga 290m2. Objekti posedon 2 ashensorë të cilët mirëmbahen, kamera sigurie, shkallë emergjente, ngrohje qëndrore me Termokos, recepcion, klimatizim qëndrorë, kabllim, alarm zjarri etj. Çdo kat ka hyrjen e veçantë, derë anti zjarr, ndriqim të mjaftueshëm etj. *Në cmim te qirasë janë të përfshira të gjitha shpenzimet si: rryma, uji, grumbullimi I mbeturinave, mirmbajtja dhe pastrimi I objektit me ashensorë, ngrohja qendrore dhe klimatizimi, ndërsa nuk është e perfshirë tatimi në qira dhe Tvsh-ja.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Office Used T3979

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
290 290 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera,Alarm zjarri,Ashensor,Air condition

Vendodhja e prones