Lokal 80m2 në shitje në Qendër – Sheshi Skënderbeu

1,000,000 € Per Shitje Prishtina-Qendër-

Lokali gjendet në qendër, në sheshin Skënderbeu, afër Swiss Diamond Hotel dhe Teatrit Kombëtarë. Lokali ka gjithsej sipërfaqe faktike rreth 80m2 ndërsa në fletë poseduese ka 76.31m2 është në katin përdhesë dhe kjo e mundëson që lokali të merr në shfrytëzim nga komuna edhe rreth 30m2 sipërfaqe si terasë. Lokali ka një pozitë shumë të mire, të frekuentuar dhe me vizibilitet, ka ngrohje qëndrore me termokos si dhe qasje në lokal si nga sheshi ashtu edhe nga mbrapa lokalit (që mund të shfrytëzohet për furnizim)

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T1224

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
80 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera

Vendodhja e prones