Shitet toka me sipërfaqe 9.4 ari në lagjen Sofalia

179,000 € Per Shitje Prishtina-Sofali-

Toka gjendet në lagjen Sofalia, me një siperfaqe prej 9.4 ari, dhe ndodhet në një zonë të qetë që ofron një potencial të lartë për investim në të ardhmen. Përmasat e tokës dhe leja e ndërtimit për shtëpi bëjnë këtë pronë një mundësi shumë të favorshme për zhvillim.Vendndodhja e kësaj prone është e shkëlqyer, duke ofruar një ambient të qetë dhe të larguar nga zhurma e qytetit. Në të njëjtën kohë, ajo është e rrethuar natyrë përreth, duke e bërë të përshtatshme për ata që kërkojnë një mjedis të pastër dhe tërheqës për jetesë. Një avantazh i kësaj prone është që ka rrugë në të dy anët e tokës, duke e bërë më të lehtë aksesin dhe duke krijuar mundësi të shumta për shfrytëzim. Përreth kësaj prone, mund të shihet potenciali për ndërtimin e shtëpive rezidenciale ose zhvillimin e projekteve të tjera. Kombinimi i një vendndodhje të privilegjuar me një sipërfaqe të madhe dhe leje ndërtimi e bën këtë pronë një mundësi shumë tërheqëse për investitorët dhe zhvilluesit e pasurive të paluajtshme.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Used T3805

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
940 0 0 0

Vendodhja e prones