Lokal 185m2 me qira në lagjen Mati 1

1,000 € Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, kompleks ky I ndërtuar nga kompania Uni Project, lokal i cili ka një pozitë mjaftë të mire, është I përshtatshëm për veprimtari të ndryshme, ka 2 WC dhe ka gjithsej 185 m2 sipërfaqe totale.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T1202

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
185 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e prones