Lokal 850m2 me qira në lagjen Mati 1

5,100 € Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, kompleks ky I ndërtuar nga kompania Cima Construction, lokal i cili ka një pozitë mjaftë të mire, është I përshtatshëm për veprimtari të ndryshme, ka 2 WC dhe ka gjithsej 850 m2 sipërfaqe totale.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T1195

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
850 0 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Jug

Vendodhja e prones