Lokal 30m2 me qira në lagjen Dragodan- Arbëria

250 € Per Qira Prishtina-Arbëri - Dragodan-

Lokali gjendet në lagjen Arbëria- Dragodan, në rrugën Ahmet Krasniqi afër Reload, është tërësisht I renovuar dhe I gatshëm për shfrytëzim dhe ka gjithsej 30m2.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T1189

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
30 0 0 0 0

Vendodhja e prones