Lokal 96.7m2 në shitje në lagjen Kalabria

145,000 € Per Shitje Prishtina-Kalabria - Emshir-

Lokali gjendet në lagjen Kalabria në kompleksin banesor Panorama Residence, ndërtuar nga kompania e ndërtimit Premtimi Construction. Lokali ka qasje në rrugë si dhe derë nga pjesa e pasme e pllatos së kompleksit, me orientim Jug dhe Veri, ka ngrohje qëndrore me rrymë si dhe do të jetë i gatshëm për shfrytëzim në Gusht 2020.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop New T1187

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
96.7 --

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Jug,Veri

Vendodhja e prones