Lokal 44.6m2 në shitje në lagjen Kalabria

66,900 € Per Shitje Prishtina-Kalabria - Emshir-

Lokali gjendet në lagjen Kalabria në kompleksin banesor Panorama Residence, ndërtuar nga kompania e ndërtimit Premtimi Construction. Lokali ka qasje në rrugë, me orientim Veri, ka ngrohje qëndrore me rrymë si dhe do të jetë i gatshëm për shfrytëzim në Gusht 2020.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop New T1186

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
45 0 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Veri

Vendodhja e prones