Objekt afarist 650m2 me qira në Çagllavicë

4,875 € / Muaj Per Qira Çagllavicë--

Objekti gjendet në Çagllavicë (Magjistralen Prishtinë-Ferizaj). Objekti ka sipërfaqe prej 650m2, është i gatshme për shfrytëzim, ngrohje-ftohje me klimatizim inverter. Ka një hapsirë të madhe të punës apo që mund të shfrytëzohet si show room, si dhe 15 parkingje të cilat shfrytzohen për nevoja të objektit. Objekti gjendet në një lokacion shumë të përshtatshëm dhe me vizibilitet të lartë, i cili siguron një frekuentim të konsiderueshëm të klientëve dhe ka një pozicion shumë të favorshëm, pasi gjendet në një zonë të qendrueshme dhe të zhvilluar. Me qasje shumë të afërt në autostradë, ky objekt ofron poashtu një mundësi të shkëlqyer për transportin dhe logjistikën.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T3259

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
650 0 0 0

Vendodhja e prones