Shtëpi me 4 dhoma gjumi me qira në lagjen Qershia

- E dhënë me qira Çagllavicë-Lagjja Qershia-

Shtëpia gjendet në lagjen Qershia, lagje kjo e konceptit të mbyllur dhe e afërt me qytetin e cila ka qasje shumë të lehtë në rrugët kryesore, poashtu e mbikqyrur me kamera si dhe me sigurim fizik të lagjes 24/7. Shtëpia ka gjithsej sipërfaqe 200m2, është tërësisht e mobiluar me mobilje moderne, ka ngrohje qëndrore me rrymë dhe pelet, sistem të ujitjes së oborrit automatik, kamin, roleta me rrymë, etj. Shtëpia ka këtë renditje: - Kati përdhesë: | 1 Dhomë ndenje | 1 Kuzhinë me tryezari | 1 Dhomë gjumi (Master bedroom) | 1 Banjo | 1 Garazhë - Kati i I-rë: | 3 Dhoma gjumi | 1 Banjo | 1 Utiliti | 1 Terasë

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Rented House Used T3157

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
200 0 4 2

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë,Pelet
  • Garazh: 1

Vendodhja e prones