Lokal 55m2 me qira në lagjen Ulpiana

500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Ulpianë-

Lokali gjendet në lagjen Ulpiana, më saktësisht afër QMF dhe objektit të Postës. Lokali ka një pozitë me frekuentim të lartë, në një zonë me veprimtari afariste të shumta dhe çasje të lehtë në rrugën kryesore. Lokali është i renovuar, ka gjithësej 55m2 sipërfaqe, orientohet në Jug si dhe ka ngrohje qëndore me Termokos.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Shop Used T3058

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
55 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Orientimi: Jug

Vendodhja e prones