Objekt afarist 750m2 me qira në Qendër

3,500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Qendër-

Objekti afarist gjendet në Qendër në një zonë me frekuntim të lartë dhe me qasje të lehtë në Sheshin “Skenderbeu”. Objekti është i destinuar për veprimtari afarsite, ka gjithësej 750m2 dhe është i ndarë në 4 kate (B+P+3) ku në katin përdhesë lokali mund të shfrytëzohet ndaras nga katet sipër. Lokali posedon ngrohje me termokos,sistem alarmi dhe të zjarrit, po ashtu posedon kondicioner në secilën dhomë pune si dhe orientohet në Lindje - Perëndim. Objekti ka këtë renditje: -Lokali | 2 Hapësira | 1 Kuzhinë | 1 Wc - Bodrumi | 1 Hapësirë | 1 Depo | 1 Wc - Përdhesa | 3 Dhoma pune | 1 Toilet | 1 Depo - Kati i I-rë | 4 Dhoma pune | 1 Server Room | 2 Ballkona | 1 Toilet - Kati i II-të | 4 Dhoma pune | 1 Server Room | 2 Ballkona | 1 Toilet - Kati i III-të | 4 Dhoma pune | 1 Server Room | 2 Ballkona | 1 Toilet

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T3045

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
750 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Alarm zjarri,Air condition
  • Orientimi: Lindje,Perëndim

Vendodhja e prones