Lokal 40m2 me qira në lagjen Bregu i Diellit

250 € / Muaj Per Qira Prishtina-Bregu i Diellit-

Lokali gjendet në lagjen Bregu i Diellit, në objekin afarist – banesor “Pika Exclusive” e ndërtuar nga kompnia e ndërtimit “4A Pika”, objekt ky i cili gjendet në rrugën “Gazmend Zajmi” afër furrës Qerimi 2. Ka një pozitë me çasje të lehtë në rrugën kryesore, ka gjithësej 40m2 sipërfaqe dhe orientohet në Perëndim, po ashtu ka ngrohje qëndrore me kalda elektrike. Lokali është i renovuar dhe i gatshëm për shfrytëzim.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T3035

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
40 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones