Shitet toka 7 hektarë afër lagjes Marigona Residence

3,150,000 € Per Shitje Miradi e Epërme--

Toka gjendet në fshatin Miradi e Eperme në zonën kadastrale Fushë Kosovë, afër Marigona Residence. Toka ka 7 hektarë, largësi rreth 200m nga rruga kryesore, e asfaltuar e me rrugë kadastrale deri tek parcela me gjerësi 7m. Toka ka gjatësi prej 386m metra, si dhe gjerësi prej rreth 191m.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T3032

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
700 0 0 0

Vendodhja e prones