Lokal 80m2 me qira në lagjen Ulpiana

500 € / Muaj Per Qira Prishtina-Ulpianë-

Lokali gjendet në lagjen Ulpiana më saktësisht te lokalet e Lesnes, afër ndodhet NLB Banka dhe Katedralja. Lokali ka vizibilitet nga rruga kryesore "Eqrem Qabej", posedon ngrohje qendrore me Termokos, ventilim dhe klimë. Lokali është i përshtatshëm për zyre dhe veprimtari te ndryshme afariste.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T2955

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
80 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Air condition
  • Orientimi: Perëndim,Veri

Vendodhja e prones