Penthouse për zyre me 4 dhoma pune me qira në lagjen Mati 1

1,000 € / Muaj Per Qira Prishtina-Mati 1-

Zyra gjendet në lagjen Mati 1, në objektin afarist – banesor “Lin Projekt”, objekt ky i cili ka çasje direkte në rrugën B dhe C. Zyra ka gjithësej 175m2 ndërsa terasë 89m2 dhe orientohet në Lindje-Jug-Perëndim po ashtu ngrohja qëndore është me kalda elektrike si dhe posedon kondicioner. Zyra është tërësisht e renovuar dhe ofron kushte të mira për veprimtari afariste. Zyra ka këtë renditje: | 4 Dhoma pune | 1 Terasë | 2 Banjo | 1 Depo

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Office Used T2951

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
175 0 0 2

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Paisje ekstra: Air condition
  • Orientimi: Lindje,Jug,Perëndim

Vendodhja e prones