Shitet parcela prej 6 ari në Çagllavicë

102,000 € Per Shitje Çagllavicë--

Parcela gjendet në Çagllavicë, në komunën e Prishtinës, ka qasje 800m larg nga rruga kryesore që lidh Prishtinën me Hajvalinë dhe Gjilanin, mirëpo ka edhe qasje nga rrugë anësore prej lagjeve që janë afër lagjes 038. Në vendin ku gjendet parcela ka infrastrukturë (rrymë, ujë) pasi që ka edhe disa shtëpi të banueshme në atë zonë si dhe rruga është e shtruar me kubëza.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2941

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
600 0 0 0

Vendodhja e prones