Tokë 12 ari në shitje në Bardhosh

160,000 € Per Shitje Bardhosh--

Toka gjendet në Bardhosh më saktësisht afër vendit të quajtur te “Tuneli” me largësi nga rruga magjistrale “Prishtinë-Podujevë” rreth 900 metra si dhe rreth 3km larg qasjes në autostradë.Trualli ka gjerësi 20 metra dhe gjatësi 60 metra me infrastrukturë të plotë.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land For low construction T2932

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1200 0 0 0

Vendodhja e prones