Lokal 48m2 me qira në lagjen Aktash

400 € / Muaj Per Qira Prishtina-Aktash-

Lokali gjendet ne lagjen Aktash, më saktësisht në rrugën "Hajrullah Abdullahu" në një lokacion atraktiv të favorshëm dhe me frekuentim të lartë. Lokali ka gjithësej 48m2, është tërësisht i renovuar dhe i gatshëm për shfrytëzim. Lokali ka ngrohje qëndrore me “Pompë termike” orientohet në Lindje si dhe ka parking të rezervuar para lokalit.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T2931

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
48 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Pompë termike
  • Orientimi: Lindje

Vendodhja e prones