Objekt 840m2 me qira në Prugoc

1,600 € / Muaj Per Qira Prugoc--

Objekti gjendet në magjistralën Prishtinë-Podujevë në Prugoc, më saktësishtë mrapa “Mabetex Group” ka një pozitë të mirë dhe lokacion të favorshëm si dhe çasje të lehtë në magjistralët, Prishtinë-Podujevë dhe Prishtinë-Mitrovicë. *Mbrapa objektit posedon Depo me sipërfaqe 500m2. Objekti ka vend parkingje te mjaftueshme, ka hapësirë të shfrytëzueshme 240m2, si dhe zyre 100m2. *Çmimi për m2 është 2€ neto.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T2929

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
340 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Lindje

Vendodhja e prones