Depo 1000m2 me qira në Llapllasellë

3,500 € / Muaj Per Qira Llapllasellë--

Depo gjendet në magjistralën Prishtinë-Ferizaj, në Llapllasellë, ka një pozitë të mirë dhe lokacion të favorshëm si dhe çasje të lehtë në dy anët e rrugës së magjistralës Prishtinë-Ferizaj. Depo ka vend parkingje te mjaftueshme, dy hyrje për kamion, ka hapësirë të shfrytëzueshme 750m2, si dhe zyre 250m2. Depo është e përshtatshme për bizneset me shumicë. *Çmimi për m2 është 3.5€ neto.

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Warehouse Used T2925

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1000 0 0 4

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Perëndim

Vendodhja e prones