Lokal 1200m2 me qira në lagjen Mati 1

6,500 € Per Qira Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1 shumë afër rrugës B (mbrapa objekteve të kompanisë KAËA). Lokali është i përshtatshëm pasi që ka pozitë në skaj të objektit, me qasje si nga oborri i kompleksit ashtu edhe nga rruga dytësore që lidh rrugën Muharrem Fejza me rrugën C. Ka gjithsej 600m2 në përdhesë si dhe 600m2 podrum me lartësi mbi 7m e me qasje nga parkingu I ndërtesës.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop New T786

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1200 -- 0

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme