Lokal 142m2 në shitje në lagjen Mati 1

284,000 € Per Shitje Prishtina-Mati 1-

Lokali gjendet në lagjen Mati 1, afër rrugës Muharrem Fejza si dhe saktë në rrugën A, rrugë kjo e cila fillon të punohet në vitin 2020 dhe pritet të jetë rruga më atraktive në Prishtinë. Lokali ka pozicion shumë të mirë në Lindje-Jug-Perëndim dhe pamje të hapur si dhe përparësi është që nuk mund të ndërtohet afër ndonje objekt për shkak të rrugës A. Lokali është i lëshuar me qira me qira mujore 720 EURO (me TVSH) dhe ka kontratë 2+3 vite (që nga viti 2018)

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T756

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
142 --

Vendodhja e prones

Prona të ngjashme