Shitet trualli 12.82 ari në Çagllavicë

- E Shitur Çagllavicë--

Parcela gjendet në Çagllavicë, komuna e Prishtinës, afër Step Sport Center si dhe lagjes 038, në një lokacion shume te pershtatshem me vizibilitet dhe frekuentim të lartë me qasje direkte në rrugën kryesore Prishtinë - Gjilan. Parcela ka gjithësej 28.82 ari truall në fletë poseduese si dhe ka gjërsinë ne rrugen kryesore prej 27.72m dhe një gjatësi prej 48m.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Sold Land Commercial Land T2871

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1280 0 0 0

Vendodhja e prones