Depo 2200m2 me qira në Llapllasellë

5,500 € Per Qira Llapllasellë--

Depo gjendet në magjistralën Prishtinë-Ferizaj në Llapllasellë, ka një pozitë të mirë dhe lokacion të favorshëm si dhe çasje të lehtë në rrugën kryesore. Depo ka vend parkingje te mjaftueshme, hyrje për kamion, ka hapësirë të shfrytëzueshme 2000m2, si dhe zyre 200m2. Depo është e përshtatshme për bizneset me shumicë. *Çmimi për m2 është 2.50€ neto.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Warehouse Used T2625

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
2200 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë
  • Orientimi: Lindje,Perëndim

Vendodhja e prones