Depo 1000m2 me qira në lagjen Arbëria – Dragodan

2,500 € Per Qira Prishtina-Arbëria - Dragodan-

Depo në lagjen Arbëria – Dragodan. Objekti ka gjithësej sipërfaqe 800 m2 Depo si dhe 200 m2 zyre, po ashtu ka edhe 20 ari Truall ne shfrytëzim. Objekti posedon nje ashensor si dhe ka qasje ne objekt nga dy rrugët.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Warehouse Used T2622

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
1000 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Rrymë

Vendodhja e prones