Tokë 32.87 ari në shitje në Bërnicë të Epërme

70,000 € Per Shitje Bërnicë e epërme--

Toka gjendet në Bërnicë të epërme, dhe ka gjithësejë 32.87 ari.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2621

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
3287 0 0 0

Vendodhja e prones