Shitet trualli 4.19 ari në Çagllavicë

83,800 € Per Shitje Çagllavicë--

Trualli gjendet në Çagllavicë, afër ndodhet restauranti Rron mirëpo ka ka çasje nga rruga kryesore tek lagjja 038. Trualli ka gjithësej 4.19 ari me gjerësi rreth 15m dhe gjatësi 28m, ndodhet në zonën kadastrale Çagllavicë – komuna e Prishtinës, po ashtu posedon infrastrukturë të rregulluar (Ujësjellës, Rrymë, Kanalizim) si dhe ka në atë zonë ku gjendet parcela, lejohet sipas planit ubranistik, marrja e lejes për ndërtim individual - shtëpi.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land New T2618

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
419 0 0 0

Vendodhja e prones