Lokal 150m2 me qira në Qendër

2,000 € Per Qira Prishtina--

Lokali gjendet në Qendër dhe ka çasje direkte me sheshin Nëna Terezë, lokacion të favorshëm vizibilitet dhe frekuentim të lartë. Sipërfaqja totale e lokalit është 150m2 ku prej tyre janë 80m2 të brendshme dhe 70m2 terasë, po ashtu posedon ngrohje qëndore me Termokos si dhe kondicioner. Lokali është i gatshëm për veprimtari të gastronomis por mund të shfrytëzohet edhe për veprimtari të tjera.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T2553

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
150 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Orientimi: Lindje

Vendodhja e prones