Lokal 73m2 me qira në Lagjen Prishtina e Re

950 € Per Qira Prishtina--

Lokali ndodhet në Lagjen Prishtina e Re më saktësisht afër Berisha Group, lokal ky i cili ka qasje në rrugën kryesore, hapësirë të shfrytëzueshme prej 73m2 në total, ka terrasë si dhe 1 WC. Lokali ka ngrohje qëndrore me pelet, oxhak,si dhe monitorohet me kamera, poashtu ka hapsirë të mjaftueshme për parkingje dhe është i përshtatshëm për restaurant, showroom, administratë etj.* Lokali mund të lëshohet me ose pa invertar!

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T2542

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
73 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Pelet
  • Orientimi: Jug,Perëndim

Vendodhja e prones