Lokal 73m2 me qira në lagjen Bregu i Diellit

650 € Per Qira Prishtina-Bregu i Diellit-

Lokali gjendet në lagjen Bregu i Diellit në mes të Kompleksit banesor Ontex dhe Qendrës Tregtare. Lokali ka gjithësej 73m2 sipërfaqe po ashtu ka 32.1m2 qe munden të shfrytëzohen si terasë, ngrohja qëndore është e kyçur me Termokos dhe ka orientim Jug. Lokali është i përshtatshëm për veprimtari të ndryshme afarsite si: Laborator, Barnatore, Depo Faramaceutike etj.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Shop Used T2223

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
73 0 0 0

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Termokos
  • Orientimi: Jug

Vendodhja e prones