Shitet Toka 1 Hektarë dhe 0.72 Ari afër Marigona Residence - Preoce

428,840 € Per Shitje Preoc--

Toka gjendet në fshatin Preoce në zonën kadastrale Graçanicë, afër Marigona Residence, mbrapa Bliss Ville si dhe ka 1 Ha e 0.72 Ari. Toka ka gjatësi prej 254.34 metra, si dhe gjerësi prej 43.23 metra.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2128

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
10721 0 0 0

Vendodhja e prones