Shitet Toka 31.65 Ari afër Marigona Residence - Preoce

133,000 € Per Shitje Preoc--

Toka gjindet në fshatin Preoce në zonën kadastrale Graçanicë, afër Marigona Residence, mbrapa Bliss Ville si dhe ka 31.65 Ari.Toka ka gjatësi prej 150.17 metra, si dhe gjerësi prej 20.35 metra.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2127

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
3165 0 0 0

Vendodhja e prones