Shitet Toka 44.11 Ari afër Marigona Residence - Preoce

119,100 € Per Shitje Preoc--

Toka gjindet në fshatin Preoce në zonën kadastrale Graçanicë, afër Marigona Residence, mbrapa Bliss Ville si dhe ka 44.11 Ari.Toka ka gjatësi prej 241.81 metra, si dhe gjerësi prej 20.49 metra.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2124

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
4411 0 0 0

Vendodhja e prones