Shitet toka 1 hektarë e 70 ari në Orllan afër Liqenit të Batllavës

685,000 € Per Shitje Kushevicë--

Toka gjendet në Komunën e Podujevës, Zona Kadastrale Kushevicë, rreth 2km larg Restarurant Milleniumi i Ri si dhe rreth 1km larg Villa Adriatiku, ka dimenzione rreth 140m gjerësi në rrugë si dhe rreth 120m gjatësi si dhe ka sipërfaqe total prej 17,065m2 (1 hektare e 70 ari).

Detaje

Statusi Lloji Gjendja ID
Available Land Agriculture T2090

Ndarjet e Pronës

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
17065 0 0 0

Vendodhja e prones