Shitet toka 1 hektare e 32.41 ari në Prevallë

1,100,000 € Per Shitje Prevallë--

Parcela gjendet në zonën katastrale Gornjasellë – Komuna Prizren, rreth 500m larg Hotelit "Yjet e Sharrit", si dhe 800m larg nga Villat, si dhe ka sipërfaqe total prej 13241.2m2 (1 hektare e 32.41 ari). Toka ka shtrirje përgjatë rrugës rreth 180m gjatësi.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Used T2076

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
13241 0 0 0

Vendodhja e prones