Shitet Toka 17 Hektarë e 31.66 Ari afër Marigona Residence

5,000,000 € Per Shitje Suhadoll--

Toka gjendet në fshatin Suhadoll në zonën kadastrale Graçanicë, afër Marigona Residence, mbrapa Balfin Group (Neptun) dhe ka sipërfaqe 173,166m2 (17 hektare e 31.66 ari). Toka ka qasje në rrugën e Marigona Residence, gjithashtu ka qasje në hekurudhë.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Commercial Land T2061

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
173166 0 0 0

Vendodhja e prones