Objekt afarist 1400m2 me qira në Llapllasellë

3,500 € Per Qira Llapllasellë--

Objekti gjendet në Llapllasellë – Komuna Graçanicë rrugën që lidh Çagllavicën me rrethin e Marigona Residence më saktë 500m larg rreth rrotullimit ku gjendet mobileria Binni. Objekti ka sipërfaqe prej rreth 1400m2 objekt ky me Leje Ndërtimi, ndërsa sipërfaqe toke ka 14 Ari ku në rreth 7 ari është i vendosur objekti si dhe rreth 7 ari mbetet oborr i shfrytëzueshëm për parking. Objekti ka gjithsje 2 kate ku përfshihet: - Përdhesa me 4 zyra të mëdha dhe 1 sallë conference, 1 kuzhinë, 2 toalete, si dhe në pjesën e pasme ka deponë kryesore me rreht 350m2 sipërfaqe e lartësi prej 4.7m, 1 dhomë për kazanë ngrohje, 1 toalet, garazhë me derë digjitale e cila ka lartësi prej 4.5m që shfrytëzohet për qasje nga kamionët. - Kati i I-rë me rreth 700m2 ku përfshihen 2 salla (njëra që është në shfrytëzim për zyrë), 1 zyrë, 1 toalet, 1 banjo, 1 hapësirë pritje ndërsa në pjesën e pasme një hapësirë që shfrytëzohet si depo. Objekti është I pajisur me: Kamera, Ngrohjë qëndrore me pelet, Alarm (i lidhur me telefon), ujë 24orë, Bunar dhe të gjitha paisjet që nevojiten për një objekt afarist.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T1995

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1400 -- 2

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Pelet
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera,Alarm zjarri,Air condition

Vendodhja e prones