Shitet trualli me sipërfaqe 90 ari në Preoce – mbrapa kolegjit FAMA

427,500 € Per Shitje Preoc--

Trualli gjendet në Preoce – Graçanicë, mbrapa kolegjit Fama si dhe objektit të kompanisë Arjeta Group, është i ndarë në 6 parcela, ku mund të shitet i ndarë në 45 ari. Trualli ka qasje në 2 rrugë kadastrale, në një anë nga rruga kryesore që lidh rrethin e KFC-së me rrethin e QMI-së si dhe nga rruga prej rrethit të KFC-së për në Marigona Residence. Trualli ka gjatësi 115m ndërsa gjerësi në njërën anë 84m ndërsa në anën tjetër 68m.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Land Commercial Land T1991

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
9000 --

Vendodhja e prones