Objekt afarist 1925m2 në shitje në Llapllasellë

1,300,000 € Per Shitje Graçanicë--

Objekti gjendet në Llapllasellë – Komuna Graçanicë më saktë 4 km nga Prishtina, afër fushës së Mini Golf-it. Objekti ka gjithësej 32.37 ari, ka një depo P+2 me sipërfaqe 1080m2, Zyre P+2 me sipërfaqe 500m2 si dhe një depo me konstruksion metalik me sipërfaqe 345m2 dhe lartësi 6.2 metra.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available Commercial Complex Used T1988

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
1925 0 0 0

Karakteristika

  • Orientimi: Lindje,Jug,Perëndim

Vendodhja e prones