Shtëpi me 4 dhoma gjumi në shitje në lagjen Comfort Home - Çagllavicë

225,000 € Per Shitje Çagllavicë--Comfort Home

Shtëpia gjendet në lagjen Comfort Home, lagje kjo e cila gjendet në Çagllavicë, afër Qendrës sportive StepAg si dhe afër lagjes Marigona 1. Shtëpia ka gjithsej 216.3m2 sipërfaqe banimi ndërsa ka edhe 2.64 ari dhe është e gatshme për banim. - Qasja shumë e shpejt në qytet ,afërsia nga Prishtina, - Lagje e mbyllur nën vëzhgimin e kamerave dhe alarmeve 24/7. - Në afërsi te lagjes ndodhet shkolla dhe qerdhja per fëmijë. - është e kompletuar me rruge (asfallt),trotuare,parkingje,ndriqim,kontinjer bërllogu,gjelbrim etj, - është e projektune per 19 familje,3 lloje te shtepive. - Fasada e shtëpise me 3 lloje te matrialeve: - Fasada e drurit :Druri Austriak (ARISH). - Fasada me tulla Belge (ZWARTMANGAN) te prodhuesit NELISSEN. - Leshi Gurit Fibran geo 10cm prodhim Greqis:izolim termik ,izolim i zërit ,mbrojtje nga zjarri, rezistent ndaj goditjeve ,gjithashtu është ekologjik. - Fasada nga stiropori me trashsi 16cm\N4 (Kosovaplast-B) Hani Elezit, Stiropor vetëshuares ekologjik. - Tiegulla te Gjermanis SIMPLA te prodhuesit Creaton. - Dritaret:Dardania Model prodhues i dritareve Sistemi: Schuco 82mm Living MD, Koficienti Termik i Profilit: Uf = 0,96 W/(m2 K), Ngjyra:Bardh/Antracid, Xhami: 3 Xhama, (4Solar+16+4Flot+16+4Low-e), Koeficienti Termik i Xhamit: Ug= 0.5 W/m²·K, Trashësia e Hekurit: 2.00 mm, Mekanizmi: MACO-Sistemi i fundit kokëkëpurdhe-IS, Shirit Izolues Ansorë: 15 cm, Profili Gjerman Trocal 88 mm ngjyra bardh-antracid xhami eko 4 stinor Mekanizmi Roto Gjerman, Sisitemi Roletës alumin, motorra me rrymë me ndërprës, Mizoret per ndërprerjen e hyrjes te insekteve gjatë hapjes së dritares. - Instalimn e ngrohjes me pump termike me njesin e mbrendshme dhe te jashtme DAIKIN 16kw prodhim Japonez,si dhe kolektort dhe gupi te EMMETI dhe FIV prodhim Italian - Instalimet e ujit dhe kanalizimit me matrial te EMMETI dhe FIV prodhim Italian - është e instalune rrjeti dhe fshisa elektrike për pastrimin e shtëpisë, qasje në qdo kat Central Vacuum Systems :220-240V ~5,6A 50/60Hz 1350W prodhim Italian - Kaminat të punuar nga firma FLAMEGA e Greqisë. Shtëpia ka këtë renditje: Kati përdhesë: | 1 Dhomë ndenje | 1 Kuzhinë | 1 Tryezari | 1 Banjo | 1 Depo Kati 1 | 3 dhoma gjumi | 1 Banjo Nënkulmi: | 1 Dhomë gjumi

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Available House New T1888

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete Kat
216 0 4 2

Karakteristika

  • Ngrohje qendrore: Pompë termike
  • Paisje ekstra: Alarm Sigurie,Kamera,Interfon,Air condition,Kamin

Vendodhja e prones