Zyre 100m2 me qira në Qendër

- E dhënë me qira Prishtina-Qendër-Qender, Prishtine

Zyra ndodhet afër sheshit Nëna Terezë, ka ndriçim të mjaftueshëm nga 3 anët e zyrës,ka ngrohje qëndrore me rrymë- kallda, dhe është në katin e I-rë. Zyra ka gjithsej 4 dhoma pune, 3 ballkona dhe 2 banjo.

Detaje

Status Lloj Gjendja ID
Rented Office Used T559

Planimetri

Siperfaqe Bruto Siperfaqe Neto Dhoma gjumi Tualete
100 0 0 2

Vendodhja e prones